Mediahuset Nova Klager IKKE! – Success!

Klikk her: Telefonkatalogen.biz Nettside
Jeg har kopiert kommentaren från denne siden her* – http://www.e24.no

Her er hva en av telefonkatalogen.biz’s kunder sier:

1 kommentar »

1.Jeg syntes jeg har mye igjen for pengene i telefonkatalogen.biz oppføring på google… fikk senest idag en kjempekontrakt signert av et stort byggefirma som fant meg via oppføringa…Gule sider må du jo ut med 250000 for å bli førsteprioritert, og det syntes jeg er mye penger, og stort sett blir ingen av de som ikke har lagt igjen minst 70000 der noe spesielt kjangs for å bli valgt. mitt tips er å kjøpe google adwords. ingenting anna, ihvertfall ikke annonse i gule sider for 2700,- som er den minste,, blir ikke særlig synlig på side 40 og utover.. gule sider er dritt med mindre man har råd til å legge igjen mye penger der! men for nesten 2000,- fikk en liten bedrift som mitt en solid avtale med et byggefirma. det er ikke første gang og det er takke være google.

Comment by Ole Jhonny — november 27, 2007 @ 6:14 pm

http://blogg.idg.no/kanalbloggen/2007/11/02/selg-til-de-aller-minste/

 

Mediahuset Nova

Telefonkatalogen.biz

 


Om telefonkatalogen

ved oppføring i Telefonkatalogen.biz kan du få: * Ett års oppføring på internett med firmanavn, telefonnummer og logo. * Link til noen av de største søkemotorene og avisene i Norge. * Mail og web adresser. * En times juridisk bistand. * Nummeropplysningstjeneste. * Har du andre spørsmål, kan henvendelser besvares på telefon 815 35 082, eller pr. e-post til: Kundeservice
Dette innlegget ble publisert i kunder, mediahuset-nova-as, telefonkatalogen.biz, trygg-media og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.